Stiri si informatii din Maramures. Direct la tinta.

Auchan Baia Mare

Auchan Baia MarePreturi mici in fiecare zi la toate produsele, calitatea si siguranta alimentelor, confort la cumparaturi, acestea sunt angajamentele pe care Auchan si le-a asumat in favoarea clientilor sai.

Auchan Romania va inaugura pe 9 februarie 2014 la Baia Mare un nou magazin remodelat sub marca si comertul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate de la METRO GROUP.

LOCATIA MAGAZINULUI AUCHAN BAIA MARE 

Bd. Bucuresti, Nr. 144

ORAR DE FUNCTIONARE:  Zilnic 8:00 – 22:00

In 12 septembrie 2013, a fost finalizata tranzactia Auchan-Real vizand achizitia a 20 de hipermarketuri Real in Romania, ca urmare a acordului semnat in 30 noiembrie 2012 intre Grupul Auchan si Metro Group si a validarii primite din partea Consiliului Concurentei din Romania la sfârsitul lunii iulie.

„Este un moment de mare semnificatie in viata si istoria Auchan Romania! Convergenta celor doua companii este o oportunitate extraordinara care ne va permite sa ne consolidam si sa cream valoare pentru toti: pentru clienti, prin sustinerea puterii lor de cumparare, pentru angajati, prin crearea de locuri de munca si dezvoltare profesionala, pentru furnizori si pentru producatorii romani, printr-o prezenta larga de distributie pe intreg teritoriul tarii dar si pentru comunitate, in calitate de companie responsabila.

Calendarul nostru este unul ambitios, dorim sa realizam convergenta celor 20 de magazine si trecerea sub marca si comertul Auchan in mai putin de un an. Prioritatile noastre, in aceasta perioada, sunt: integrarea celor 5000 de noi colaboratori, oferind fiecarui colaborator sansa la reusita, cucerirea si fidelizarea de noi clienti, propunandu-le un comert bazat pe discountul generalizat, cu o gama vasta si pertinenta de produse de calitate ieftine si la cele mai mici preturi si construirea unei companii lider si responsabile.”

Patrick Espasa, Director General Auchan Romania

Auchan Romania, in noua sa dimensiune, ajunge la 31 de magazine deschise si alte doua in constructie, o suprafata neta de vanzare de 252.000 m2, peste 10.000 de angajati, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienti anual si o cifra de afaceri comuna de peste 4,5 miliarde de lei, fara taxe. Compania devine, astfel, unul din primii cinci cei mai mari angajatori privati din Romania si a doua retea de comert, ca suprafata totala de vanzare la nivel national.

Lasa un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>